/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
"Te se add fel"
2015.05.21. 13:08
SM Világnap Székesfehérváron.

Magyarország hetedik alkalommal csatlakozik a Sclerosis Multiplex Világnaphoz, amelynek célja, hogy világszerte felhívják a figyelmet a betegségre és a betegséggel élő emberek helyzetére, mindennapi küzdelmeire.  A Világnapon Székesfehérváron - a hagyományokhoz hűen - idén is sokszínű műsorral készülnek.

A május 23-án, szombaton 14.00 órakor kezdődő rendezvény keretében Székesfehérváron ér célba Ternován Zoltán, aki 16 nap alatt kerékpározta körbe az országot.  Az SM-beteg, amatőr sportoló kerékpárral útja során felkereste gyógyíthatatlan sorstársait. Vállalásával nemcsak saját magának bizonyított, hanem reményt adott sorstársainak. A sportolót, aki magával hozza az SM Világnap zászlóját is, az Alba Plaza előtti téren várják és fogadják 15.00 órakor.

A délutáni programok keretében koncertek és táncbemutatók szerepelnek. Az érdeklődők egy összeállítást hallhatnak P. Maklári Éva előadásában, aki Bobory Zoltán költő verseiből válogat. Író-olvasó találkozóra is sor kerül, hiszen Nikodém Vanda, a Hanna blogja könyv szerzője mesél a könyv születésének történetéről. A szerzőnél néhány éve diagnosztizálták a sclerosis multiplexet. Vanda lebénult a fél oldalára, egyik szemére elvesztette látását, és nagyon nagy fájdalmakat él át. Ám megtanulta, hogyan lehet felállni, folytatni, élni. És írni kezdett mindenről, ami egy fiatal nő életének része: szerelmekről, férfiakról, kapcsolatokról, vágyakról és reményekről.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám