/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Rico Bernasconi / Akon: Girls
Következik: Oceana: Cry Cry - Wellhello: Gyere és táncolj ! - Nelly / Kelly Rowland: Dilemma - Dua Lipa: I Dont Give A Fu...(IDGAF)
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Különös ok
2015.05.22. 12:11

A bicskei rendőrök vádemelést javasolnak két férfivel szemben, akik Csákváron bántalmaztak egy harmadikat.A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 30 éves H. László felcsúti és a 32 éves F. Péter zámolyi lakosokkal szemben.

A két férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2015. február 13-án este egy csákvári kávézóban szóváltásba keveredtek egy 22 éves vértesboglári lakossal, majd miután a sértett távozott a vendéglátóhelyről, utána mentek és az utcán bántalmazták. A két férfit, azonosításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. Mindkét gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését. Egyikük elmondta, hogy irritálta őket, hogy a
sértett hangosan ette a chipset a kávézóban, ezért keveredtek vele vitába.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást, és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám