/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Elfogások, előállítások Fejér megyében
2015.06.04. 14:08
Hangoskodóval, bolti tolvajjal és ittas járművezetővel szemben intézkedtek a Fejér megyei rendőrök az elmúlt 24 órában.A székesfehérvári buszpályaudvaron intézkedtek 2015. június 3-án délelőtt a rendőrjárőrök egy 19 éves soponyai férfivel szemben, miután onnan bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a fiatalember a biztonsági őrrel szemben üvöltözik. A hangoskodó férfi a rendőröknek nem volt hajlandó igazolni személyazonosságát, és felszólításuknak sem tett eleget. Ezért előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárás indult ellene.

 

Szabálysértési őrizetbe vették a székesfehérvári rendőrök 2015. június 3-án délután azt a 24 éves turai férfit, aki az egyik fehérvári barkácsáruházból ellopott egy 32 000 forintos fúrógépet. Az esetet a biztonsági őrök jelezték a rendőröknek, miután észlelték, hogy a fiatalember fizetés nélkül viszi ki a terméket a boltból, és ezt a biztonsági kamera felvételei is alátámasztották. A férfi ugyan tagadta a lopás elkövetését, és azt mondta, hogy a felvétel manipulált, a rendőrök azonban szabálysértési eljárást indítottak vele szemben, s miután kiderült, hogy hat hónapon belül ez a második tulajdon elleni szabálysértése, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

 

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás 2015. június 3-án este a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy 43 éves férfivel szemben. Dunaújváros, Fáy András utcában közlekedett a helybéli lakos egy személygépkocsival, amikor ellenőrzés alá vonták a járőrök. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre állították elő, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.  

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám