/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.06.10. 11:43
Az elmúlt 24 órában történt.A sárszentmihályi körzeti megbízott 2015. június 9-én 12 óra 20 perckor Csősz, Zrínyi Miklós utcában igazoltatott egy 34 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a rendőr megállapította, hogy L. Gáborral szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körzeti megbízott a férfit elfogta és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállította, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki körözést a Komáromi Rendőrkapitányság azzal a 21 éves nővel szemben, akit Cecén az Ady Endre utcában igazoltattak a járőrök 2015. június 9-én délután. H. Máriát a rendőrök elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

2015. június 9-én 21 órakor kérte a rendőrök segítségét egy kőszárhegyi férfi, mivel 9 éves fia nem ért haza az edzéséről, és hollétéről nem tudtak. A gyermek keresését 29 rendőr, 5 polgárőr és Kerék a nyomkövető kutya kezdte meg.  A fiút a rendőrök 23 óra 50 perckor Szabadbattyánban egy iskolatársa családjánál találták meg, ahová a vihar elől menekült be, de szüleit erről értesíteni nem tudta.

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám