/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: IsmerĹ‘s Arcok: NĂ©lkĂĽled
Következik: Popper Péter / Miss Bee: Adj még 1 új esélyt - Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd): Neked Nem Kell - Cserháti Zsuzsa: Akad amit nem gyógyít meg az idő sem - The Couple: Esőerdő
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.06.17. 12:15
Az elmúlt 24 órában történt.Sárbogárd, Hősök terén történt verekedésről tettek bejelentést a rendőrségre 2015. június 16-án reggel. A helyszínen intézkedő rendőrök elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították azt a két férfit, akik a rendelkezésre álló adatok szerint egy régi sérelem miatt megtámadtak és bántalmaztak egy 50 éves helyi asszonyt és egy 24 éves helyi férfit. Az 54 éves B. Istvánt és fiát, a 34 éves B. Attilát a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Sárosd és Hantos között egy 31 éves győri lakos közlekedett a 6228-as úton személygépkocsijával 2015. június 16-án 2 óra 45 perckor, amikor közlekedési balesetet szenvedett. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi elvesztette uralmát járműve felett, a baloldali útpadkára hajtott, megcsúszott, az árokba sodródott, majd a tetejére borult. A balesetet szenvedő férfi nem sérült meg, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ellene büntetőeljárás indult.

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zeneturmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám