/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Júliustól változik a forgalmi rend a III. Béla király tér környékén
2015.06.19. 11:42
Bővül a parkolóhelyek száma.Változik a forgalmi rend a III. Béla király téren és környékbeli utcákban. Júliustól a Szekfű Gyula utca felől egyirányú lesz a forgalom a tér felé a Benyák Bernát utcában. A III. Béla király téren továbbra is érvényben marad az egyirányú közlekedés. A Csitáry G. Emil utca egyik része, az Ányos Pál és a térre behajtó köz között, kétirányú lesz. Míg a Virág Benedek utca felé egy irányban halad majd a forgalom.

A Virág Benedek utca a Csitáry G. Emil és Rozgonyi Piroska utca közötti szakaszon kétirányú, a Szekfű Gyula utca felé pedig egyirányú lesz. A terv szerint az egyirányú útszakaszokra a kerékpárosok mindkét irányból behajthatnak.

A forgalmi rend változás miatt a Csitáry G. Emil utcában a Megyei Művelődési Központ oldalán lehet csak parkolni, várakozni. A Virág Benedek utcában a Szekfű Gyula felé vezető oldalon, míg a Benyák Bernát utcában mindkét oldalon parkolhatnak az autóval érkezők.

A Megyei Művelődési Központ mellett, az Ányos Pál utcában található parkolót összenyitják a térrel, és ezzel együtt a Dózsa György úton a Rendőrkapitányság mellett parkolósáv kerül kijelölésre. A forgalmi rend változása július hónapban történik.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám