/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Ingyenes nyári sportolási lehetőségek Székesfehérváron
2015.06.22. 14:03
A mozgást kedvelők a város több pontján is megtalálhatják a számukra legkedvezőbb programot.A nyári szünet idején a sportolást kedvelők nyitott kondi foglalkozásokon, Pilates órákon, továbbá NordicWalking túrákon is részt vehetnek. Az időjárási viszonyoktól függően az István Király Általános Iskola tornatermében, vagy sportudvarán június 18-tól egészen augusztus 31-ig minden hétfőn és csütörtökön ingyenes kondi tornát szerveznek. A foglalkozásokat esténként 19.00-től 19.45-ig tartják majd, amelyekre kényelmes sportöltözetet és saját polifoam matracot kell vinniük a résztvevőknek.

 

A nyári szünidőben Esztergomi Terézia személyi edző 60 perces ingyenes Pilates órákat tart a Halesz ligetben, vasárnaponként 18.30 és 19.30 óra között. A foglalkozás célja, hogy megismertessen a Pilates alapgyakorlataival és képessé tegyen az önálló mindennapos otthoni gyakorlásra. A foglalkozások a Pilates alapelveire, a légzésre, akoncentrációra, a kontrollra, a test központjának erősítésére, a precizitásra, valamint a folyamatos, könnyed végrehajtásra épülnek. Mindenki a képességeinek és fizikai erőnlétének megfelelő segítséget kap a gyakorlatok helyes végrehajtása, hatékonysága érdekében. Az órákon mindenki saját felelősségére vehet részt, előzetes regisztráció, bejelentkezés nem szükséges. Az esemény helyszíne a kórház főbejárattal szemben, a Halesz ligetben található kondipark Budai úti oldalán lévő füves terület lesz. A Pilates órák június 21-től augusztus 30-ig tartanak vasárnaponként. A programon kényelmes öltözékben szükséges megjelenni, emellett saját torna-szőnyeget törölközőt és ivóvizet is a résztvevőknek kell maguknak biztosítaniuk.

 

Aváros különböző pontjain, így az Öreghegyen és Palotavárosban is díjmentes NordicWalking túrákon tölthetik igazán aktívan a nyarat az érdeklődők. Az Öreghegyen augusztus 31-ig, minden hétfőn 18.00 órától indulnak a csoportok az Öreghegyi Közösségi Ház (Fiskális út 93.) főbejáratától, Horváth István NordicWalking instruktor vezetésével.

 

Palotavárosban három alkalommal:2015.július 1-jén (szerdán), 2015.július 15-én (szerdán), valamint 2015.augusztus 5-én (szerdán) szerveznek díjmentes NordicWalking programot a nyári szünet idején. Az séták egységen mindhárom alkalommal este 19.00 órakor indulnak Csog Imre irányításával. A foglalkozásokat megelőzően a Bory Jenő Általános Iskola (volt Tolnai Utcai Általános Iskola, Tolnai utca 41.) főbejárata melletti füves területen találkoznak a résztvevők.

 

A szervezők 15-20 fős csoportokban, csoportonként körülbelül 1 órás időtartamban minden érdeklődő részére, szervezett formában tartják meg a díjmentes oktatást. A díjmentes oktatásokon, foglalkozásokon saját felelősségére bárki részt vehet, azonban egészségügyi probléma esetén háziorvossal, szakorvossal való egyeztetés, konzultáció javasolt. Érdemes még tudni, hogy a szervezők kényelmes, az időjárásnak megfelelő sportos ruházatot és cipőt javasolnak a túrákhoz.A gyalogláshoz botokat az oktatók díjmentesen biztosítanak.

 

A díjmentes Nyitott Tornatermek program eseményei a nyári szünet után, 2015 szeptemberétől folytatódnak tovább.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám