/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Folytatódik a jelzőlámpa-korszerűsítés
2015.07.06. 15:45
Megváltozik a Várkörút – Budai út forgalmi rendje. Kérik a közlekedőket, hogy fokozott körültekintéssel, a kihelyezett táblákra figyelve közelítsék meg az érintett csomópontokat.

Újabb üteméhez érkezik Székesfehérváron a jelzőlámpa-korszerűsítési program. Ehhez kapcsolódóan szerdán 0 órától megváltozik a Várkörút - Budai út csomópontjában a forgalmi rend. A jelzőlámpa üzemszünetekben kialakuló torlódások elkerülése érdekében, és a Várkörút új forgalmi funkciójához illeszkedően a csomópontban az elsőbbségi viszonyok megfordításra kerülnek. Így abban az esetben, amikor a jelzőlámpa nem működik, akkor a Budai útnak lesz elsőbbsége a Várkörúttal és a Prohászka Ottokár úttal szemben. Kérik az arra járókat, hogy a kihelyezett jelzéseket fokozott figyelemmel kövessék, és ne megszokásból közlekedjenek.

 

 

Várhatóan szerdán, a reggeli csúcsforgalom levonulása után kezdik meg a kivitelezők a munkát a Várkörút - Budai út csomópontban. Kicserélik a jelzőlámpák vezérlőszerkezetét, amely érinti a Budai úti gyalogos-átkelőhelyet a Szent István térnél, valamint a Budai út - Vörösmarty tér és a Vörösmarty tér - Balatoni út csomópontokat is.

 

Szerdától péntekig ezekben a csomópontokban a jelzőlámpák nem működnek, ezután a kivitelező a kész csomópontokat folyamatosan visszakapcsolja a rendszerbe. A visszakapcsolt csomópontokban a jelzőlámpák már az új programok szerint fognak működni, ezért kérik, hogy a jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék!

 

A jelzőlámpa-kikapcsolások idején a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban a rendőrkapitányság a forgalom lefolyását ellenőrzi, és szükség esetén rendőri irányításra kerül sor. A korszerűsítési munkák várhatóan július 20-ára befejeződnek, addig is azt kérik, hogy az érintett csomópontokban fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám