/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.07.06. 15:48
Az elmúlt 24 órában történt.Polgárdi, Batthyány utcából kértek rendőri segítséget 2015. július 5-én 3 órakor, mivel egy helyi lakos előzetes szóváltást követően egy szórakozóhelyen bántalmazott egy férfit, aki megsérült. A járőrök elfogták és előállították a 19 éves B. József Richárdot a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


A járőrök Dunaújvárosban, a Magyar úton ellenőriztek egy gépjárművet és annak vezetőjét 2015. július 5-én 13 óra 5 perckor. A gépkocsivezetőnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és előállították a helyi orvosi ügyeletre. Az eset kapcsán ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


A Készenléti Rendőrség járőrei igazoltattak egy férfit Gárdonyban 2015. július 5-én 8 óra 30 perckor. A rendőrök megállapították, hogy a Mezőkovácsházai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 33 éves Cs. Krisztián Roland körözését rendelte el. A járőrök a férfit elfogták és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám