/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Zenélő Kultúr Udvar és Örömfestés a Belvárosban
2015.07.07. 14:09
Képzőművészeti együtt alkotás és zenés délután az Oskola utcában.Az Oskola utca 10. szám alá várnak minden zenekedvelőt és nézelődni vágyót július 8-án, szerdán a Zenélő Kultúr Udvar programjára délután 15 órától este 20 óráig.

A zenés délután fellépői: Enyedi Béla, Sztancsics Erzsébet, Szántai Sándor, Tenk Eszter, Setétné Klein Katalin, Kremintzky Géza, Dráfi Zsuzsanna, Kancsár Vera, Vizer Dániel, Lencsés R. Zsuzsanna, Gabrovics Pál, dr. Wilhelm Ottó, a Wox Mirabilis kamarakórus, valamint az Árpey és Netty zenészegyüttes.

Az első nyári Örömfestésre július 3-án, pénteken került sor a Belvárosban: a vállalkozó szellemű festő alkotók szabad kezet kaptak a témaválasztást illetően, ennek megfelelően születtek virágcsendéletek, tájképek vagy portrék az arra járók örömére a Kossuth utcában, az Árpád Fürdő előtt.

Az Örömfestés következő programján július 8-án, szerdán az érdeklődők a helyszínen követhetik végig, hogyan születik meg egy festmény. Az alkotók: Simon. M. Veronika, Kéri Maja, Papp Ernő, Fröschl Mónika, Sranko Kacsó Róza, Lencsés R. Julianna, Békei Andrea Rozália, Békei Tünde Mária, Szombathy Julianna, Halmai Tivadar és Kő Cecília. Az Örömfestés legközelebbi nyári eseményére a Fekvőharangnál kerül sor augusztus 15-én, ahol minden alkotni vágyó kipróbálhatja magát a ’Könyves Kálmán kedvenc virágai’ témában.

A Zenélő Kultúr Udvar szerdai programdélutánján közreműködő fotósok: Szabó Márta, Krepli Attila, Marton Ágota és Dénes János.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám