/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Forgalmi rendváltozások Székesfehérváron
2015.07.13. 12:08
Parkolósávot alakítanak ki a Zihy liget mellett, a rendőrkapitányság előtt.

Megkezdődött a Dózsa György úton, a városi rendőrkapitányság előtt a parkolósáv kialakítása, amelyre a Várkörút - Dózsa György út - Mátyás király körút - Szekfű Gyula utca csomópontjában lévő jelzőlámpa átprogramozásával nyílt lehetőség. A 16 parkoló állomás a bíróság és a rendőrség épületéhez gépjárművel érkező ügyfelek parkolását fogja megkönnyíteni.  

A csomópontban a kerékpáros közlekedés szabályozásra kerül, a Zichy liget Dózsa György út melletti sétányán közös gyalogos és kerékpárút lesz, s augusztus közepéig minden csomóponti ágon végrehajtják a szegélyek süllyesztését a biciklisek járdára való feljutását biztosítva. 

A környéken lakók rugalmasabb közlekedése és parkolása érdekében kialakításra kerülő új forgalmi renddel kapcsolatos munkálatok - ahogy arról korábban már beszámoltunk - a közeli utcákban továbbfolytatódnak.

A Csitáry G. Emil utcában a Megyei Művelődési Központ oldalán lehet csak parkolni, várakozni. A Virág Benedek utcában a Szekfű Gyula felé vezető oldalon, míg a Benyák Bernát utcában mindkét oldalon parkolhatnak az autóval érkezők. A Megyei Művelődési Központ mellett, az Ányos Pál utcában található parkolót összenyitják a térrel.

A Szekfű Gyula utca felől egyirányú lesz a forgalom a tér felé a Benyák Bernát utcában. A III. Béla király téren továbbra is érvényben marad az egyirányú közlekedés. A Csitáry G. Emil utca az Ányos Pál utca és a térre behajtó köz között kétirányú lesz. Míg a Virág Benedek utca felé egy irányban halad majd a forgalom.

A Virág Benedek utca a Csitáry G. Emil és Rozgonyi Piroska utca közötti szakaszon kétirányú, a Szekfű Gyula utca felé pedig egyirányú lesz. A terv szerint az egyirányú útszakaszokra a kerékpárosok mindkét irányból behajthatnak.

A forgalmi rend átalakításával kapcsolatos munkálatok előre láthatólag július végére befejeződnek. Addig a környéken lakók és az arra közlekedők türelmét és megértését kérjük!

 

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám