/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Oliver Heldens / Danny Shah: What The Funk
Következik: Mary Mary: Shackles (Praise You) - Mike Oldfield: Moonlight Shadow - Josh / Deniz: Fagyos a szívem 2018 - Jonas Blue / Moelogo: We Could Go Back
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.07.13. 12:17
Az elmúlt 24 órában történt.Székesfehérváron, a Bakony utcában igazoltattak a rendőrök 2015. július 12-én 11 óra 10 perckor egy 36 éves férfit. Az intézkedéskor kiderült, hogy L. István ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ezért a járőrök a helyi lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A járőrök Móron, a Kapucinus téren igazoltattak 2015. július 12-én 21 óra 15 perckor egy 36 éves tompai lakost, akiről megállapították, hogy percekkel korábban egy menetrend szerint közlekedő autóbuszon hangoskodott, majd az autóbusz vezetőjét bántalmazta. A buszsofőr megsérült. A rendőrök E. Lajost elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Vasárnaptár
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám