/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Újra lehet közlekedni az egyenesen haladó sávon a Széchenyi úti kereszteződésben
2015.07.17. 13:48
A városból kivezető oldalon a középső sávon megindult a közlekedés.Befejeződtek a hét elején újabb szakaszba érkezett víziközmű-építési munkák a Széchenyi úton, így feloldották a dupla sávlezárást. A városból kivezető oldalon a középső sávon már megindult a közlekedés, a kanyarodósávot pedig az újraaszfaltozás után használhatják az autósok. Ennek várható határideje július vége, addig a közlekedők türelmét és megértését kérik.

A csütörtöki nappal feloldották a hét eleje óta fennálló forgalomkorlátozást a Széchenyi úton. A víziközmű-építési munkák – amelyek miatt a dupla sávlezárást elrendelték – szerdán lezárultak, így a gépjárművezetők újra használhatják a Széchenyi út - Horvát István utca kereszteződésben, a városból kifele vezető oldalon a középső sávot. A balra, a Prohászka Ottokár utca irányába kanyarodó sáv a nyomvonalas út-helyreállítási munkák befejezéséig lesz lezárva, ami várhatóan a jövő hét végén fejeződik be. Az üzemelő két forgalmi sávból a balra kanyarodás lehetséges. 

Az arra közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek, valamint javasolják, hogy a várható torlódások elkerülése érdekében alternatív útvonalat válasszanak.

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám