/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Oliver Heldens / Danny Shah: What The Funk
Következik: Mary Mary: Shackles (Praise You) - Mike Oldfield: Moonlight Shadow - Josh / Deniz: Fagyos a szívem 2018 - Jonas Blue / Moelogo: We Could Go Back
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.07.21. 12:42
Az elmúlt 24 órában történt.A járőrök Sárszentmihályon, a Radnóti utcában igazoltattak 2015. július 20-án 23 óra 40 perckor egy székesfehérvári férfit, akiről megállapították, hogy egy parkoló gépjármű fényezését fém tárggyal karcolta össze. A rendőrök a 64 éves V. Istvánt elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók – szabadlábon hagyása mellett – rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Móron, a Szent István téren ellenőriztek a járőrök egy balinkai lakost 2015. július 20-án 8 órakor. Az intézkedéskor kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság tartási kötelezettség elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfi ellen elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a rendőrök elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra. A 43 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Vasárnaptár
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám