/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Új forgalmi rend péntektől
2015.07.24. 12:41

Változások a III. Béla király téren és környezetében. A III. Béla király tér közelében lakók rugalmasabb közlekedése és parkolása érdekében kezdődött új forgalmi rend kialakítása, amely a terveknek megfelelően folytak az elmúlt hetekben. A téren és környezetében – a Csitáry G. Emil, a Virág Benedek és a Benyák Bernát utcában – befejezték a felfestéseket, most a közlekedési táblák kihelyezése zajlik. Ezt követően, péntek estétől változik a forgalmi rend.

A Szekfű Gyula utca felől egyirányú lesz a forgalom a tér felé a Benyák Bernát utcában, parkolni azonban az úttest mindkét oldalán lehet majd. A III. Béla király téren továbbra is érvényben marad az egyirányú közlekedés. A Csitáry G. Emil utca az Ányos Pál utca felől, a térre behajtó közig kétirányú lesz, onnan a Virág Benedek utca felé pedig már csak egy irányban haladhat a forgalom. Változás az is, hogy a Csitáry G. Emil utca kétirányú szakaszán a Művészetek Háza felőli oldalon lehet csak parkolni.

A Virág Benedek utcában a Csitáry G. Emil és a Rozgonyi Piroska utca közötti szakaszon kétirányú, a Szekfű Gyula utca felé pedig egyirányú lesz a közlekedés. Az egyirányú útszakaszokra a kerékpárosok mindkét irányból behajthatnak.

A Megyei Művelődési Központ mellett, az Ányos Pál utcában található parkoló összenyitását a térrel egyelőre nem kezdik el, indokolt esetben erre később kerülhet sor.

A Dózsa György úton, a városi rendőrkapitányság előtt parkolósávot alakítottak ki, amelyre a Várkörút - Dózsa György út - Mátyás király körút - Szekfű Gyula utca csomópontjában lévő jelzőlámpa átprogramozásával nyílt lehetőség. A 16 parkolóhely a bíróság és a rendőrség épületéhez gépjárművel érkező ügyfelek parkolását fogja megkönnyíteni.  A csomópontban a kerékpáros közlekedés is szabályozására kerül, a Zichy liget Dózsa György út melletti sétányán közös gyalogos és kerékpárút lesz, s augusztus közepéig minden csomóponti ágon végrehajtják a szegélyek süllyesztését a biciklisek járdára való feljutását biztosítva.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám