/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Little mix / Charlie Puth: Oops
Következik: Ed Sheeran: Perfect 2 - Oroszlán Szonja / Bebe: Micsoda nő ez a férfi! - Faul / Wad Ad / PNAU: Changes - Heinz Gabi: Learning to let go
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.07.29. 11:44
Az elmúlt 24 órában történt.Egy idős asszony kért rendőri segítséget 2015. július 28-án délelőtt, mivel nem sokkal korábban egy móri egészségügyi intézményben ellopták a pénztárcáját. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen azonosították az elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a Móri Rendőrkapitányságra. A 49 éves P. Tibornét a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. július 28-án 10 óra 30 perckor Zámoly belterületén, a Kossuth utcában. A rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi nő az úttesten szabálytalanul átkelve, figyelmetlenségéből kifolyólag egy személygépjármű elé lépett. A gyalogos nőt a jármű elsodorta és megsérült. A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám