/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Little mix / Charlie Puth: Oops
Következik: Ed Sheeran: Perfect 2 - Oroszlán Szonja / Bebe: Micsoda nő ez a férfi! - Faul / Wad Ad / PNAU: Changes - Heinz Gabi: Learning to let go
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Autóból lopott
2015.07.30. 13:09
A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki egy gépjárműből autórádiót tulajdonított el.Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Ny. Ottó helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015 márciusában Dunaújvárosban, a Majakovszkij úton egy parkoló gépkocsi hátsó szélvédőjét betörte, majd az első ülésekhez mászva eltulajdonította a járműbe szerelt autórádiót, valamint néhány CD lemezt.


A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen azonosították a 34 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. Az elkövető a bűncselekménnyel kapcsolatosan beismerő vallomást tett.


A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám