/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Augusztus utolsó hetében adják át a támogatást
2015.08.11. 12:57
Augusztus utolsó hetében adják át a támogatást a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülőknek.A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága a tárgyév augusztus 1-jén fennáll, a tárgy év augusztus hónapjára való tekintettel, természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra készétel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.

 

Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a jogosultakat, hogy az Erzsébet-utalványok átadása a jogosultak (kérelmet benyújtó szülő, vagy más törvényes képviselő/nagykorú) névkezdőbetűje szerint történik!

 

Az Erzsébet–utalványokat 2015. augusztus 25-én (kedden) 09.00-12.00 és 13.00-16.30 óra között az A-H kezdőbetűvel a Tolnai utca 16. szám alatt, míg az I-K kezdőbetűvel rendelkező nevű jogosultak szintén ebben az időpontban a Jancsár utca 31. szám alatt vehetik át.

 

Augusztus 26-án (szerdán) 09.00-12.00 és 13.00-16.30 óráig a Jancsár utca 31. szám alatt az L-R kezdőbetűvel, míg ugyan ebben az időpontban az S-Zs kezdőbetűvel rendelkező nevű jogosultak a Tolnai utca 16. szám alatti Gyermekjóléti Központ ügyeletének hivatalos helyiségében vehetik át az utalványokat.

 

Az utalványok átadásához személyazonosításra alkalmas érvényes fényképes igazolvány szükséges (személyigazolvány vagy kártya formátumú vezetői engedély vagy útlevél, és minden esetben a lakcímkártya)!

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám