/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Forgalomkorlátozások a Székesfehérvári Királyi Napok idején
2015.08.14. 13:35
Az ünnepségek miatt időszakos forgalomkorlátozásokat vezetnek be Székesfehérváron.A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat ideje alatt számos helyszínen forgalomkorlátozás lép életbe, valamint ideiglenesen változik a forgalmi rend a Belvárosban és környékén augusztus 14-e és 24-e között.

Augusztus 24-ig a Mátyás király körút az Ybl Miklós utca és Várkörút között lesz lezárva, ezzel együtt a Zichy liget útja zsákutca lesz a Mészöly Géza utca felől. A zárások fix telepítésű kordonokkal történnek.

Augusztus 14. és 18. között 21.00 órától 24.00 óráig a Fény utca idején a torlódás elkerülése érdekében azt kérik a szervezők, hogy a látogatók a Fő utcán vegyék figyelembe a vetítés haladási irányát. A mozgó történelmi képregény első kockája a Duett Ruházati Bolt falára (a Ciszter Templomnál), míg a záró képe a Drogerie Markt épületének homlokzatára lesz kivetítve.

Az augusztus 20-án, szerdán 17.00 órakor induló „Fehérvári királyok menete” útvonala a következő:

Koronás Park - Mészöly Géza utca - Szabadságharcos út - Mátyás király körút - Zichy liget - Fő utca - Városház tér - Kossuth utca - Szent István tér, majd az óriásbábok „hazatérése” a Vörösmarty Színházba.

Zárások, terelések a menet idején:

I. ütem: Mészöly Géza utca zárása a Liget sor és Szabadságharcos út között 16.00 és 17.30 óra között

II. ütem: Hotel előtti csomópont zárása a Palotai út és a bevásárló központ felől, közben a menet elhaladtával a Mészöly Géza utca megnyitása 17.00 és 18.00 óra között

 

III. ütem: Mátyás király körút folyamatos megnyitása a menet után az Ybl Miklós utcáig.

 

A Szent István téren augusztus 19-én 22 órától a parkolókat lezárják. A Kossuth utca fürdő felőli oldalán tilos a várakozás augusztus 20-án egész nap. A lezárt területeket augusztus 19-én, szerdán 15.00 óráig el kell hagyni (a megállás is tilos!). A menet érkezése előtt fél órával lezárják a Petőfi utcát a Várkörútnál és a Szent István teret a Megyeház utcánál, valamint a Budai útnál.

 

Augusztus 23-án 18.30 órától a NEMZETKÖZI NÉPTÁNCFESZTIVÁL FELVONULÁS útvonala: Táncház - Mészöly Géza utca - Mátyás király körút - Liszt Ferenc utca - Városház tér - Fő utca - Zichy színpad. A menet ideje alatt az érintett útvonalon a forgalom leállításra kerül 18.30 és 19.30 óra között.

 


A szervezők arra kérik a programokra kilátogatókat, hogy a rendezvényterületeket lehetőleg gyalogosan közelítsék meg, és a torlódások elkerülése érdekében a távolabbi parkolókat, vagy a közösségi közlekedést válasszák!

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám