/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Horváth JankĂł: MiĂ©rt voltam kevĂ©s
Következik: Fool'n'apos;s Garden: Lemon Tree - SDJM / Conor Maynard: That Way - Mis-Teeq: Scandalous - Ed Sheeran: Perfect
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Idős nőt raboltak ki
2015.08.17. 13:40
A székesfehérvári rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket.A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 19 éves Cs. János és a 21 éves B. Jonatán ellen.


A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2015. augusztus 16-án délután Székesfehérváron, a Kaszap István utcában támadtak egy 77 éves helyi nőre, akitől erőszakkal próbálták meg elvenni a táskáját. A sértett a földre esett, azonban a táskát erősen szorította, így abból a gyanúsítottak csak irattartó tárcáját tudták eltulajdonítani, majd azzal a helyszínről elszaladtak.


A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtést követően 30 percen belül elfogták a két személyt, akiket előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

A sértett eltulajdonított iratait hiánytalanul visszakapta.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám