/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Popper PĂ©ter / Miss Bee: Adj mĂ©g 1 Ăşj esĂ©lyt
Következik: Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd): Neked Nem Kell - Cserháti Zsuzsa: Akad amit nem gyógyít meg az idő sem - The Couple: Esőerdő - Májkül-számer / Meltroy May: Táncolj Matyi !
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Szépenszóló Fütyöri a Koronás Parkban
2015.08.19. 12:26
Bábszínházi előadással várják az aprónépet vasárnap délelőtt.Ahogy az elmúlt két augusztusi vasárnapon, úgy ezen a hétvégén is bábszínházi előadással várják a gyerekeket a Koronás Park főépületébe 11 órakor. Az Álomzúg Társulás jóvoltából a Szépenszóló Fütyöri meséjét láthatják az érdeklődők.

Izolda kisasszony, a királyi főszabász a réklik, rokolyák varrása és a keszkenők hímzése mellett mesét is sző. Varródobozából most az a mese kerül elő, ami az öreg királyról szól, akinek hallását csak egy szép szavú madár éneke adhatja vissza. Ám a madarat sok-sok próbatétel után csak az szerezheti meg, akinek jó a szíve és tiszta a lelke.

A magyar népmese szavait szöveggé, majd bábelőadássá Papp Melinda szőtte, míg a kelméket öltözetté és bábbá álmodta, szabta-varrta Pápa Krisztina és Tóth Krisztina. A hangjegyeket Starzyṅski Zsolt  öltögette egymásba.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zeneturmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám