/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Honeybeast: ĂŤgy játszom
Következik: Fedor: Szia baby - Horváth Tamás / Deniz: Összetört emlékek - Hien / Pál Dénes: Viszontlátásra - Unisex: Hív a nagyvilág
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.08.24. 12:59
Az elmúlt 24 órában történt.A járőrök Szabadbattyán, Csíkvár téren igazoltattak 2015. augusztus 23-án 1 óra 15 perckor két férfit, akikről megállapították, hogy bántalmaztak egy 42 éves helyi lakost, aki súlyosan megsérült. A rendőrök a 20 éves R. Rolandot és a 23 éves B. Mártont elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindkét személyt súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy férfi kért rendőri segítséget 2015. augusztus 22-én éjjel, mivel egy dégi vendéglátóhelyen előzetes szóváltást követően rátámadt egy 17 éves fiú, aki többször megütötte és fejbe rúgta. A járőrök a fiatalkorú elkövetőt elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Party-mix első óra
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám