/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Kisfaludi vigadalom
2015.09.03. 13:27

 Egész napos rendezvénnyel várják szombaton az érdeklődőket Novaj-pusztán.Az első Kisfalud Novaj-pusztai Vigasságon, a Kisfalud Közösségi Háznál szeptember 5-én a fő hangsúly a főzésen lesz. Pamminger Ede, a Királyi város Ízmestere, valamint Grenyovszky Károly, követségi manager chef óriás bográcsban halászlét főz, valamint elkészítik a híres Novaj-pusztai vörösboros birkapörköltet, és a kisfaludi asszonyok által készített sütemények is feltálalásra kerülnek.

A két mesterszakács fogja elbírálni a főzőversenyen indított pörkölteket. A finom ételek elkészítése, valamint kóstolása mellett azonban még számos programmal készülnek a szervezők.

 A délelőtt folyamán a gyerekeknek jut a főszerep. Interaktív műsorral és kézműves foglalkozással várják őket, de a felnőttek sem maradnak program nélkül. Veterán autók fognak felsorakozni, és több együttes is színpadra lép: kórusok, táncosok, zenekarok. Az ifjúsági olimpiai helyezett pázmándi tűzoltó lányok tűzoltási bemutatóval készülnek. A pörköltfőző verseny eredményhirdetése után a Halló Zenekar műsora és utcabál zárja a rendezvényt.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Kétszersült
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám