/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Rico Bernasconi / Akon: Girls
Következik: Oceana: Cry Cry - Wellhello: Gyere és táncolj ! - Nelly / Kelly Rowland: Dilemma - Dua Lipa: I Dont Give A Fu...(IDGAF)
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.09.04. 13:57
Székesfehérváron rongálás, Dunaújvárosban bolti lopás miatt intézkedtek a rendőrök.Székesfehérvár, József Attila utcába kértek rendőri segítséget 2015. szeptember 3-án hajnalban, mivel egy nő az ott található szálló üvegajtaját betörte, miután vitába keveredett a portással. A kiérkező rendőrök a 46 éves B. Veronikát a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton lévő nagyáruház biztonsági őrei tettek bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2015. szeptember 3-án délelőtt az üzletben tetten értek egy férfit, aki kettő darab mobiltelefont kísérelt meg eltulajdonítani. A férfi a készülékeket a biztonsági dobozzal együtt a táskájába helyezte, majd a vevőszolgálati pultnál fizetés nélkül akart távozni.  A kiérkező járőrök a 21 éves B. Sándort a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 
 
 
 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám