/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Oliver Heldens / Danny Shah: What The Funk
Következik: Mary Mary: Shackles (Praise You) - Mike Oldfield: Moonlight Shadow - Josh / Deniz: Fagyos a szívem 2018 - Jonas Blue / Moelogo: We Could Go Back
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Egyszer volt egy patika - A fehérvári Fekete Sas
2015.09.14. 12:51

Rajzpályázatot hirdet a Szent István Király Múzeum. 

 
 


40 éves idén a Fekete Sas Patikamúzeum; ebből az alkalomból „Egyszer volt egy patika” – A fehérvári Fekete Sas címmel rajzpályázatot hirdet a Szent István Király Múzeum 4-18 éves fiatalok részére. A pályázat témája a Fekete Sas Patika. A kiírás célja, hogy a diákok újra felfedezzék a múzeumot, ellátogassanak ebbe a patinás és egyre több újdonságot, programot kínáló intézménybe. A4-es méretű alkotásokkal lehet nevezni, a pályamunkáknak a patika történetéhez, a Patikamúzeumhoz vagy az ott zajló múzeumpedagógiai foglalkozásokhoz kell kapcsolódniuk. A verseny kiírói egyéni, illetve csoportos munkákat is várnak a vállalkozó fiataloktól.


Az értékeléskor 15 pályaművet választanak ki, amelyekből kiállítást szerveznek a Patikamúzeumban, és a múzeum oldalán is bemutatják majd a legsikeresebb munkákat. A leadási határidő 2015. november 1. A pályázatokat borítékban kell elküldeni vagy elvinni a Szent István Király Múzeum Rendház utcai épületébe, a borítékon feltüntetve az alkotás címét, az alkotó nevét, valamint az osztályt és az iskola nevét vagy a csoportot és az óvoda nevét.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Vasárnaptár
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám