/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
"Én és a szecesszió"
2015.10.07. 14:38
Rajzpályázat diákoknak.A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény - nyitva a gyerekek művészetek iránti fogékonyságára – folytatja a korábbiakban megkezdett „Gyere rajzolni a Képtárba” sorozatát. Ismét rajzpályázatot írtak ki Fejér megyei diákok részére, két korosztályban, 7-12 és 13-19 éveseknek.
Mivel a Képtárban szeptember 18-án „A Gödöllői szecesszió kertje/Nagy Sándor művészete” címmel nyílt kiállítás, ezért a mostani verseny témája is ez.

„Én és a szecesszió” címmel várják a pályamunkákat a diákoktól, akiknek lehetőséget biztosítanak arra, hogy alkotásaikat a Képtárban készítsék el. Ami lehet akár festmény, illusztráció, freskó, szőnyeg, vagy akár üvegablak terv is. A felhasználható eszköz szabadon választható. Minden pályázó legfeljebb két alkotással nevezhet, melyek mérete maximum A3 méretű lehet, amit a Képtárban munkanapokon vesznek át 10 és 15 óra között. A pályamunkák leadási határideje november 10.

Az összes leadott alkotást szakmai zsűri fogja elbírálni, majd a legjobb pályaműveket ki is állítják a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény Diák-Deák Galériájában, melynek megnyitóját november 18-ára tervezik.

Az alkotásokat két kategóriában fogják díjazni értékes rajzeszköz csomagokkal. Az első helyezettek felkészítő tanárainak segítő tevékenységét pedig „A Gödöllői szecesszió kertje/Nagy Sándor művészete” kiállítás katalógusával honorálják.  

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám