/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Sakkpalota nyílt órákat tartanak az István Király Általános Iskolában
2015.10.12. 13:19
Két napon szerveznek bemutatókat a szülőknek az intézményben, amely sokat tesz a környezeti nevelésért megvalósításáért is.

Fejér megyében elsőként a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában indították el a Sakkpalota képességfejlesztő oktatási programot, melyet Polgár Judit nemzetközi sakk nagymester dolgozott ki. Az egyedülálló módszer fejleszti a gyerekek képességeit, logikus és kreatív gondolkodását, és előmozdítja a különböző tantárgyak elsajátítását. A tervek szerint az intézményben felmenő rendszerben fogják alkalmazni a programot a következő években. A Sakkpalotát bemutató órák keretében ismerhetik meg a szülők október 13-án, kedden és 19-én, hétfőn 09.00 és 11.00 óra között. Szeretettel várják az érdeklődőket!


Az István Király Általános Iskola hosszú ideje kiemelt figyelmet szentel a környezeti nevelés megvalósításának is, rengeteg rendezvényt, iskolai vetélkedőt, jeles ünnepnapot és projekthetet szerveznek, a tanárok és tanítók pedig igyekeznek jó példát mutatni. Az intézmény tavaly ősz óta Örökös Ökoiskolaként működik, ennek szellemiségében a környékbeli iskolák pedagógusainak szerveztek műhelymunkát október 7-én, szerdán Kispálné Janó Rita és Telekiné Bögi Andrea vezetésével. A programon bemutatták az újrahasznosított anyagokból összeállított taneszközöket és azok elkészítésének technikáit.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám