/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Lola: Te kellesz
Következik: Ofenbach / Lack Of Afro / Wax: Party - Pitbull / J Balvin / Camila Cabello: Hey Ma - C.J. Lewis: Sweets For My Sweets - Szekeres Adrienn: Így szerettek Ők
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.10.16. 12:37
Az elmúlt 24 órában történt.Egy székesfehérvári áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2015. október 15-én 13 órakor, mivel egy nő táskájába rejtve ruhaneműt tulajdonított el, miután arról az áruvédelmi eszközt eltávolította. A helyszínre érkező rendőrök a 41 éves nőt elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A járőrök Székesfehérváron, a Berényi úton igazoltattak 2015. október 15-én egy férfit, akiről megállapították, hogy egy órával korábban egy dohánybolt eladóját előzetes szóváltást követően leköpte és bántalmazta. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi sokallta a kiszolgálást megelőző várakozási időt. A rendőrök a 38 éves B. Pétert elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.     

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám