/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: G-eazy / Halsey: Him and I
Következik: Josh / Deniz: Fagyos a szívem 2018 - Mark Ronson / Bruno Mars: Uptown funk - Will Smith: Gettin'n'apos; Jiggy Wit It - Csemer Boggie: Wars For Nothing
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.10.19. 13:22
Dunaújvárosban betörővel, Daruszentmiklóson garázda férfival szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában a rendőrök.Dunaújváros, Tamási Áron utcából érkezett lakossági bejelentés lopásról a rendőrségre 2015. október 18-án délben. A helyszínre érkező rendőrök elfogtak egy 24 éves férfit, akinél betörésből származó hősugárzó és mobiltelefon volt. A férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettét azzal indokolta, hogy utazni szeretett volna, amire nem volt pénze. 

Daruszentmiklós, Dániel utcába hívtak rendőri segítséget 2015. október 18-án este verekedéshez. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 24 éves helyi lakos, 40 éves ismerősét eddig ismeretlen okból a szüreti mulatságokat követően tettleg bántalmazta. A 24 éves férfi ellen büntetőeljárás indult garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

SMS kívánságműsor
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám