/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Lost Frequencies / Janieck Devy: Reality
Következik: Presser Gábor: Rozsdás szög - Emeli Sande: Hurts - Baby Gabi / Kefir: Hova sodor a szél... - Tuxedo / Snoop Dogg: Fux With The Tux
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.10.26. 13:34

Az elmúlt 24 órában történt.A járőrök Gárdonyban, a Posta utcában igazoltattak 2015. október 25-én hajnalban egy 22 éves férfit, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök az intézkedéskor alkoholszondát is alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért a motor vezetőjét elfogták és további mintavétel érdekében a rendőrkapitányságra előállították. A tárnoki lakossal szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás, továbbá az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult.

A járőrök Székesfehérváron, a Szabadságharcos úton figyeltek fel 2015. október 25-én délelőtt egy férfira, aki magatehetetlen állapotban feküdt a fűben. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak a segítségre szoruló férfihez, akit az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.  

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám