/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Junkie XL / Elvis Presley: A Little Less Conversation
Következik: Ed Sheeran: Perfect 2 - Szeifert / Krash / Bencsik Tamara: Dombok felett 2012 - Rixton: Me and my broken heart - David G. / Chris W.Fergie: Gettin'n'apos; Over You
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.10.27. 12:38
Az elmúlt 24 órában történt.Móron, a Szent István téren ellenőriztek a rendőrök 2015. október 26-án reggel egy bakonycsernyei lakost, aki ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot a Móri Rendőrkapitányság. A járőrök a 20 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozás adatai szerint az elkövető melléképületekből tulajdonított el kerékpárokat, motorkerékpárokat és más értéktárgyakat.

 

A járőrök Székesfehérváron, a Liget soron igazoltattak 2015. október 26-án 10 óra 45 perckor egy helyi férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a 61 éves H. Lászlót elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám