/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.10.29. 13:39
Az elmúlt 24 órában történt.A rendőrök nyomkövető szolgálati kutya indítását követően 2015. október 28-án este elfogtak és a Polgárdi Rendőrőrsre előállítottak egy 26 éves kislángi férfit, aki a nyomozás adatai szerint néhány órával korábban készpénzt és ékszereket tulajdonított el egy kislángi családi házból. A nyomozók T. Ferencet lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A járőrök Velencén, az Arany János utcában ellenőriztek 2015. október 28-án 10 órakor egy Skoda típusú gépjárművet és az azt vezető helyi lakost. A személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a 69 éves férfit elfogták és további mintavétel érdekében a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították.

 

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Dunaújváros belterületén 2015. október 28-án délután. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Peugeot típusú gépjármű vezetője nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, ezért áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol egy Volkswagen típusú személyautónak ütközött. A balesetben a Volkswagent vezető férfi megsérült. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.   

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám