/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.11.02. 13:11
Az elmúlt 24 órában történt.A sárbogárdi vasútállomásra kértek rendőri segítséget 2015. november 1-jén délután. A rendőröknek egy férfival szemben kellett intézkedniük, aki nem rendelkezett érvényes menetjeggyel és így vette igénybe a vasúti közlekedést. A férfit előállították az egyenruhások a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, mert személyazonosságát hitelt érdemlően nem tudta igazolni. Az adatok ellenőrzése során kiderült, hogy a 21 éves férfival szemben a Kaposvári Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki garázdaság vétség elkövetésének gyanúja, ezért az egy évvel fiatalabb testvére adatait diktálta be a járőröknek. A körözött személyt a rendőrök őrizetbe vették. 

Székesfehérvár, Sajó utcában történt közúti közlekedési baleset 2015. november 1-jén délután. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 49 éves férfi személygépkocsijával a Sajó utca és Rába utca kereszteződésében jobbra kanyarodása közben elvesztette uralmát a járműve felett és az útárokba sodródott, majd egy vízáteresztőnek ütközött. A férfi a baleset következtében megsérült. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások előállították mintavételre, vezetői engedélyét bevonták és büntetőeljárást indítottak ellene. 

Székesfehérvár, Géza utcában intézkedtek a járőrök közúti közlekedési balesetnél 2015. november 1-jén este. A rendelkezésre álló adatok alapján a 62 éves férfi a Géza utca és Vértanú utca kereszteződésében gépkocsijával közlekedve árokba hajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították a rendőrök. Az intézkedés során megállapították az egyenruhások, hogy férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel azt már korábban bevonták. 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zeneturmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám