/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Junkie XL / Elvis Presley: A Little Less Conversation
Következik: Ed Sheeran: Perfect 2 - Szeifert / Krash / Bencsik Tamara: Dombok felett 2012 - Rixton: Me and my broken heart - David G. / Chris W.Fergie: Gettin'n'apos; Over You
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.11.05. 13:20
Az elmúlt 24 órában történt.Bicske, Kisfaludy utcában lévő parkolóban ellenőriztek a járőrök egy járművet a benne tartózkodókkal együtt 2015. november 4-én este. A 18, 19 és 20 éves férfiak ruházatának és az általuk használt jármű átvizsgálása során a rendőrök különböző jellegű kábítószergyanús anyagot találtak közel 64,9 gramm mennyiségben. Az ügyben a Bicskei Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárását.  

Ercsi, Lavotta utcába hívtak rendőri segítséget családi veszekedéshez 2015. november 4-én délután. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 68 éves férfi, otthonukban féltékenységi vitában feleségét bántalmazta, fejét a könyvespolcba verte. A nő az utcára szaladva kért segítséget és értesítette a rendőrséget. A férfit az egyenruhások elfogták és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.  

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám