/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Soultans: Every Little Move
Következik: Ricky Martin / Wisin / Yandel: Fiebre - Junkie XL / Elvis Presley: A Little Less Conversation - Ed Sheeran: Perfect 2 - Szeifert / Krash / Bencsik Tamara: Dombok felett 2012
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2015.11.06. 14:17
Az elmúlt 24 órában történt.Székesfehérvár, Piac téren igazoltattak a járőrök egy helyi 28 éves férfit 2015. november 6-án délelőtt. Az intézkedés során a rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálásakor 7 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. L. Fábiánt az egyenruhások elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Székesfehérvár, Budai út- Topolyai út kereszteződésében, a balra kanyarodó sávban egy járó motorral álló gépkocsit ellenőriztek a rendőrök 2015. november 5-én. Az autóban ülő 29 éves férfinál ellenőrzése során a zoknijában kábítószergyanús anyagot találtak az egyenruhások, ezért vele szemben kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám