/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.11.09. 13:36
Az elmúlt 24 órában történt.Gárdonyból érkezett bejelentés a rendőrségre 2015. november 8-án este arról, hogy az egyik pékségbe két személy betört, majd onnan pénzkazettát tulajdonítottak el. A helyszínre érkező járőrök néhány perccel később igazoltattak két fiatalkorút a vasútállomáson, akikről megállapították, hogy az ablak betörését követően ők másztak be az üzletbe. A rendőrök mindkét személyt elfogták és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol ellenük lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.  

 

A rendőrök Lajoskomárom belterületén figyeltek fel egy helyi férfira 2015. november 8-án hajnalban, aki az úton magatehetetlen állapotban a földön feküdt. A járőrök a segítségre szoruló személyt biztonsági intézkedés keretében otthonába szállították, ahol hozzátartozóinak átadták.

 

A járőrök Bakonycsernyén igazoltattak 2015. november 8-án hajnalban egy férfit, aki segédmotoros kerékpárjával közlekedett. A rendőrök az intézkedéskor alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért elfogták és további mintavétel érdekében előállították az orvosi ügyeletre. Az eset kapcsán ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám