/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Gyermekjátszó, ludaskása, libator, vigadalom és táncház
2015.11.10. 15:37
 Márton-napi programok Székesfehérváron.


A Fehérvári Polgárok Egyesülete és a Szent István Király Múzeum közös Márton-napi programja november 11-én, szerdán 13 órakor kezdődik a múzeum Országzászló téri épületében. A hagyományos ünnepségen Palkovics Lajos, az FPE elnöke és Földi Zoltán, a Humán Közszolgálati Szakbizottság elnöke mond köszöntőt, majd a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola és a Felsővárosi Általános Iskola diákjainak műsora következik.

A Vasvári Pál Általános Iskola szerdán 10 órától szervez Márton-napi mulatságot. A vidám, hangulatos előadásra a nagycsoportos óvodásokat várják.


A Felsővárosi Általános Iskolában szerdán délután16 órától Márton-napi ismerkedésre hívják a leendő első osztályosokat és szüleiket. Az iskola diákjai vidám műsorral elevenítik fel Szent Márton legendáját, lesz játszóház, közös barkácsolás, daltanulás, majd lámpás felvonulás zárja a programot.


A rendezvénysorozat a Márton-napi libatorral folytatódik november 14-én, szombaton 10 órától a Palotavárosi tavaknál, majd a Városi Piac galériáján 18 órától batyus vigadalommal, libasorsolással várják a szórakozni vágyókat.


Szombaton este Márton-napi mulatozásra várják a kicsiket és nagyokat a Táncházba, ahol fellép a Galiba zenekar is. Kézműves foglalkozás, gyermekjátszó, majd a Junior, valamint a Fölszállott a páva tehetségkutató műsorban szereplő Pulutyka csoport műsora után táncház zárja a hagyományőrző programokat. 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám