/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.11.17. 13:09
Az elmúlt 24 órában történt.A járőrök 2015. november 16-án délelőtt Székesfehérváron, a Piac téren ellenőriztek egy 26 éves sárkeresztúri lakost, akinek ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak. L. Róbertet a helyi rendőrkapitányságra előállították és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

Egy 30 éves helyi lakos Sárosdon, az Erdő soron szenvedett közúti közlekedési balesetet 2015. november 16-án délután. A férfi Ford típusú személygépkocsijával az árokba hajtott és felborult. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét bevonták. Az ügyben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A járőrök 2015. november 16-án reggel a 81-es számú főúton, Mór közelében ellenőriztek egy Audi típusú gépkocsit és annak 47 éves vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a bíróság jogerősen eltiltotta a vezetéstől, ezért őt a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési őrizetbe vették. 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zeneturmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám