/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Ünnepvárás Advent második hétvégéjén a Belvárosban
2015.12.04. 14:49
A Mikulás vasárnap egész nap várja a gyerekeket. 


A szervezők Advent második hétvégéjén is, meghitt, csendes programokra, ismert előadókat felvonultató koncertekre egyaránt várják a közönséget.

December 4-én, pénteken 18.00 órától a Zichy Színpadon a Marik Laura – Zabos Regina jazz duó, majd 19.30 órától Pál Dénes ad koncertet.

December 5-én, szombaton 16.00 órától csendes, békés, imádságban eltöltött karácsonyi készülődésre várják a családokat a Püspöki Palota Adventi Udvarába, ahol sor kerül a második gyertyagyújtásra és műsort adnak a tatabányai Szent Margit Általános Iskola bicskei Szent László tagiskolájának diákjai. A Városház téri Adventi Színpadon 17.30 órától Horváth Elemér és Horváth Péter, 18.00 órától Gájer Bálint lép fel, a Zichy Színpadon 18.30 órától a Fehérvár Hangja több korábbi döntőse, 20.00 óráról a Spoo21 szerepel.

December 6-án, vasárnap 15.30 órától a Városi Képtár – Deák Gyűjteménybe, a Fuego Latino adventi koncertjére várják a zenekedvelőket. Az Adventi Színpadon 11.00 órakor a „Nagyapám betleheme” című műsorával lép fel a Kákics Együttes, majd 17.30 órától a Bakony Népzenei Együttes, 18.00 órától Fehér Adrienn és Jónás Andi adnak ünnepi műsort. A Zichy Színpadon 18.30 órától Duola koncert lesz, 20.00 órától pedig a Gáspár Szilvi Jazz Band zárja a fellépők sorát.


A Mikulás és segítői vasárnap egész nap járják az ünnepi díszbe öltözött Belváros tereit, utcáit és finom édességgel jutalmazzák meg a sétáló gyermekeket. Több helyszínen szerveznek ünnepváró foglalkoztatókat, játékos programokat is. Sötétedés után mindhárom napon Karácsonyi 3D animációs fényfestés lesz a Hotel Magyar Király előtti téren, illetve a MéhKasAula Egyesület által szervezett ünnepi fényfestésben gyönyörködhetnek az érdeklődők a Városháza betlehemes díszudvarában.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Dj Tourmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám