/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Karácsonyra hangolódva
2015.12.11. 08:12
Advent harmadik hétvégéjének fehérvári programjai.
 

 December 11-én, pénteken:
A Bory Jenő Általános Iskolába már koradélután elkezdődnek az adventi foglalkozások. 15 órától várják az iskolába készülő gyerekeket játszóházzal, vásárral.
18 órától a Kisfaludi Közösségi Házban karácsonyi kiállítás nyílik, míg a Művészetek Házában ’LifeCafe’ Karácsony várja az érdeklődőket kézműves műhellyel, receptversennyel.
A Zichy Színpadon is este már koncertek lesznek. Akik egy könnyed, hangulatos élményre vágynak, érdemes kilátogatniuk a Hotel Magyar Király előtt felállított pódiumhoz, ahol először 18 órától Csemer Boglárka Boggie lép fel, majd 19.30 órától Mits Marci ad karácsonyi koncertet.
A Szabadművelődés Házába 20 órától a Zagyva Banda várja a táncos kedvűeket egy adventi táncházra.  

December 12-én, szombaton:
Már reggel 9 órától várják a Rác utcába mindazokat, akik el akarják sajátítani a mézeskalács, vagy a csuhékészítés rejtelmeit, de lesz ezen kívül fafaragás és gyöngyfűzés is. Ugyanígy 9 órától nyit a Museumcafeban a KreAlba designvásár.
A Vízivárosi Adventen Felsőváros három generációja mutatkozik be. Az óvodások, iskolások, valamint a nyugdíjasok 15 órától adnak műsort. 
A Hiemer-ház Gesztenyés udvara is 15 órától várja a látogatókat, ahol angyali tárgyak készíthetők, de a gyerekek még a társasjátéksarkot is kipróbálhatják, és egy Grimm-mesét is megnézhetnek.
A Püspöki Palota Adventi Udvarán 16 órakor gyújtják meg az adventi koszorú harmadik gyertyáját. A színpadon az érdi Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola tanulói adnak műsort.
Maroshegyen, a Szent Kristóf templomban 17 órától „Harang csendül…” karácsonyi ünnepi est lesz.
A Belvárosban, az Adventi színpadon 17.30 órakor az Ars Musica Vegyeskar énekel, majd 18 órakor Wolf Kati lép színpadra. S ugyancsak 18 órakor kezdődik a Fehérvári Szinkronúszó Egyesület Karácsonyi Gálája is a Csitáry G. Emil Uszodában.
A Zichy színpadon 18.30 órától a Musicolore Énekegyüttes, míg 20 órakor a Latin Duó ad műsort.  
A Kobold Karácsony titkára 19 órakor derül fény az Igézőben. 
Akik meghitt, lélekmelegítő zenére vágynak szombat este, azoknak a Jézus Szíve Templomba érdemes ellátogatniuk. A Vox Mirabilis Kamarakórus karácsonyi koncertje 19 órakor kezdődik, ahol Johann Sebastian Bach Magnificatja csendül fel.

December 13-án, vasárnap:
A Rác utcában 10 órakor kezdődnek az adventi foglalkoztatók, míg az Igézőben 11 órától nézhetik meg a gyerekek az Egy kis Karácini csoda című bábelőadást. 
13 órától Adventi patikafiók keretében családi kézműves foglalkozás lesz a Fekete Sas Patikamúzeumban, míg 15.30 órától a Városi Képtárban Képli Anita és Novák Szironka ad régizene koncertet.
A Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola Népzene Tanszakának Luca-napi előadása 17 órakor kezdődik a Hiemer-ház Báltermében.
A Belvárosban, az Adventi Színpadon 17.30 órakor a TáncolKodó Együttes műsorát láthatják az érdeklődők, míg 18 órakor Kökény Attila lép színpadra. A Zichy színpadon 18.30 órakor kezdődnek a programok. Először a Dobai Pisti – Horváth Márk duó lép fel, majd 20.00 órakor a CB Rádió koncertje lesz.
A komolyzenét kedvelőknek a város két templomának koncertje adhat alkalmat kikapcsolódásra. A Református templomban 18 órakor Teleki Miklós Artisjus-díjas orgonaművész hangversenye lesz, melyen Mészáros János Elek is közreműködik. Míg a Ciszterci templomban 19 órakor az Ars Musica Zenebarátok Egyesülete ad adventi koncertet.
 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám