/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.12.14. 14:32

Az elmúlt 24 órában történt.Székesfehérvár, Adonyi úton történt anyagi káros közúti közlekedési baleset 2015. december 13-án reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 38 éves helyi lakos személygépkocsijával az utcában közlekedve nem tudta a kanyar ívét követni és az útról lehajtva árokba csapódott. A férfi nem sérült meg a baleset során. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították a rendőrök és vele szemben büntetőfeljelentést tettek.

Bodmér külterületén a 8126-os számú úton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. december 13-án hajnali 3 órakor. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 18 éves férfi ittas állapotban az úttest terelővonala mellett haladt Vértesboglár irányába, amikor egy arra szabályosan közlekedő tehergépkocsi elütötte. A gyalogos a baleset során megsérült, az eset körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.    

Sárbogárd, József Attila utcában intézkedtek a helyi rendőrök egy személygépkocsi öt utasával szemben 2015. december 13-án délután.  Az igazoltatás során az egyenruhások átvizsgálták a gépkocsit is, aminek utasterében elrejtve kábítószergyanús anyagot találtak. A 18 és 23 éves lányt és 21, 25 és 27 éves férfit a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították a rendőrök és kihallgatták őket. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zeneturmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám