/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
A szeretet gyertyáját gyújtják meg vasárnap a város adventi koszorúján
2015.12.17. 14:31
Folytatódnak az adventi programok Fehérváron. 
 
 


Advent utolsó vasárnapján, este 17.30 órakor kerül sor a negyedik gyertyagyújtásra a Városház téren. Az Adventi Színpadon fellép a Kisangyalok kara: székesfehérvári gyermekek adnak ünnepi műsort, majd 18 órakor kezdődik az Angyalok kara című produkció, az ExperiDance Production ének-zenei tagozatának karácsonyi meglepetése.

A Püspöki Palota Adventi Udvarában szombaton 16 órakor lesz az ünnepi Gyertyagyújtás, ahol a székesfehérvári Szent Imre Általános Iskola és Óvoda óvodásai adnak műsort.

Az Adventi Színpad szombati programjai jó hangulatot ígérnek: 17 órakor kezdődik a Stringers Vonósnégyes koncertje, 18 órakor a Cserpes Laura Akusztik lép fel.

Ezen a hétvégén a Zichy Színpadnál pénteken este 18 órakor a Ruff Nikolett – Lakatos Zsolt jazz duó koncertjét, majd 19.30 órától Radics Gigit hallgathatja meg a közönség. A szombati előadások a Magma Tűzszínház fellépésével kezdődnek 19 órakor, amit 20 órakor az Arany Dobverő-díjas Pythagoras koncertje követ. Advent utolsó vasárnapján 18.30-tól a Fehérvár Hangja zenekara és döntősei adnak koncertet, majd 20 órától, záróprogramként fellép a Kállay SOUNDERS Akusztik.

Péntektől vasárnapig élvezhetjük még a sötétedést követően a Belváros megfestett épületeinek élményét: a karácsonyi 3D animációs fényfestés a Hotel Magyar Király előtti téren, az Ünnepi fényfestés a MéhKasAula Egyesülettel a Városháza betlehemes díszudvarában gyönyörködteti a városlakókat.

A templomi koncertek közül a komolyzene kedvelői pénteken este 19.30 órától a Szent István Bazilikában, a BACH330 – az Alba Regia Szimfonikus Zenekar karácsonyi koncertjével hangolódhatnak az ünnepekre. Az Alba Regia Vegyeskart és a Primavera Vegyeskart Eugeniy Chevkenov vezényli. Szombaton 18 órakor kezdődik a Szemináriumi templomban a Hermann László Kamarazenekar adventi koncertje, 19 órától pedig a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar ad ünnepi koncertet a Ciszterci templomban.

A kézművességben örömet lelők szombaton 9 órától a Kézművesek Házában, 10 órától a Szent István Király Múzeumban, 15 órától pedig a Hiemer-házban vehetnek részt foglalkozásokon, vasárnap pedig 14 órakor kezdődik a karácsonyfadísz-készítés a Gesztenyés udvari teremben. Akik kézműves termékeket szeretnének vásárolni, az adventi vásárban, a Püspöki Palota udvarán és a Múzeum Caféban a KreAlba szervezte vásárban is találhatnak egyedi ékszereket, használati és dísztárgyakat.  

Az ünnepi hétvégén karácsonyi ringató lesz az Öreghegyi Közösségi Házban, adományosztásra kerül sor a Fehérvári Civil Központban, jótékonysági összefogást szerveznek Pataki Zitával és Attila-napi Hagyományőrző Találkozót tartanak a Gárdonyi Géza Művelődési Házban, lesz Betlehemes játék a Hiemer-házban, folytatódik a Vízivárosi Advent, Lengyel Karácsonyest várja az ünnepelni vágyókat a Művészetek Házában, komolyzenei koncert lesz a Feketehegy-Szárazréti Karácsonyon, A Szabadművelődés Házában a Bluesberry lép fel, a Városi Képtárban pedig népzenei koncerten vehetünk részt.
 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Dj Tourmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám