/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Lost Frequencies / Janieck Devy: Reality
Következik: Presser Gábor: Rozsdás szög - Emeli Sande: Hurts - Baby Gabi / Kefir: Hova sodor a szél... - Tuxedo / Snoop Dogg: Fux With The Tux
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Vadhúst adományoztak a Kríziskezelő Központnak
2015.12.18. 15:23
A hajléktalanszállón élőket segíti a VADEX Zrt.

A VADEX Zrt. évről évre adományoz vadhúst a Kríziskezelő Központnak, hogy az átmeneti szállókon és éjjeli menedékhelyen élőket karácsonykor ízletes étellel kínálhassák meg. Majoros Gábor, a VADEX Mezőföldi Zrt. vezérigazgatója a Nappali Szolgáltató Centrumban elmondta: „Nagy szeretettel jöttünk, a hagyományainknak megfelelően több éve hozunk a hajléktalanszálló lakóinak a karácsonyi meleg étel elkészítéséhez való vadhúst. Idén közel 500 adag előállításához elegendő szarvashúst ajánlunk fel a rászorulóknak, kívánom, hogy igazán finom ételhez jussanak ezáltal!” – fejezte ki gondolatait Majoros Gábor.

A Székesfehérvári Kríziskezelő Központ nevében Zsabka Attila köszönte meg az adományt: „Ez a vadhús óriási lehetőség az intézmény számára. Az átadást követően a kollégák már viszik a telephelyekre, hogy feldolgozásra kerüljön, és a karácsonyi ünnepségeken elfogyaszthassák a belőle készült ételt. Nagy kuriózum az ellátottjaink életében, hogy ilyen finom meleg fogás kerüljön az asztalra, a visszajelzések alapján óriási ajándék.”
 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám