/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Jetlag / EckĂĽ: Ami itt törtĂ©nik itt is marad
Következik: Edwyn Collins: A Girl Like You - Janelle Monae: Make Me Feel - Bad / Evil / Bruno Mars and Eminem: Lighters - Ed Sheeran: Happier
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2015.12.21. 12:58
Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök 2015. december 20-án hajnalban Székesfehérváron, a Fürdő soron elfogtak egy 24 éves göncruszkai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy betörte az ott található gimnázium bejárati ajtajának üvegét. J. Pétert a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Tettére nem adott magyarázatot.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. december 20-án hajnalban a 6-os számú főút 79. kilométerszelvényében, Kisapostag térségében. A baleset során egy Volkswagen típusú személygépkocsi vezetője áttért a szemközti sávba és előbb egy Opel, majd egy Suzuki típusú gépkocsinak ütközött, melynek következtében három személy könnyű sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Vasárnaptár
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám