/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
A bridzstől az animációkon át a kosárfonásig
2016.01.07. 12:16
Szabadidős műhelyek és szakkörök 2016-ban is a Művészetek Házában.

A Művészetek Háza és a Mesterségek Háza 2016-ban is színes palettáját kínálja a szabadidős tevékenységeknek.

A Művészetek Háza szakkörei és klubjai között a Székesfehérvári Fotóklubba szívesen látják az új érdeklődőket, kezdő, vagy tapasztaltabb fotósokat, korhatár nélkül. A Derkovits Képzőművészeti Kör a megye legrangosabb alkotóköre: céljaik között szerepel a főiskolákon továbbtanulni szándékozók felkészítése és a grafika, a festészet titkaiba azok beavatása, akik csupán a maguk és szűkebb környezetük örömére kívánnak alkotni. A Bridzs klubban barátságos versenyeket játszanak, és szeretettel várnak minden kezdő és haladó bridzselőt, illetve azokat, akik még csak érdeklődnek a nagyszerű játék iránt. Az Éremgyűjtők (Magyar Éremgyűjtők Egyesülete, Fejér Megyei Alba Regia Szervezete) a heti összejöveteleken az ismeretek bővítése mellett lehetőséget kínálnak a numizmatikai anyagok eladására, cseréjére. A Játékkészítő műhely tagjai minden hónapban újabb játékötleteket valósítanak meg a fejlesztőpedagógus-játékfejlesztő segítségével.

A kifejezetten gyerekeknek kínált körök között az Anonimo animációs filmkészítő műhely, a Start kreatív alkotócsoport és a Grafikai műhely inspiráló foglalkozásai közül választhatnak az alkotókedvű fiatalok.

A kézművességhez kedvet érzők a Művészetek Házában a Kosárfonó, a Fafaragó, a Hímző, vagy a Kerámia műhely foglalkozásain vehetnek részt. Az oktatók várják a nőket és a férfiakat, a fiatal felnőtteket és az idősebb korosztály tagjait is egyaránt. Az elkészült alkotások legjobbjait a Ház kiállításokon mutatja be, illetve pályázatokon vesznek részt. 

Állandó kézműves műhelyek működnek a Mesterségek Házában is: a Fehérvári szövőkör, a Bőrtárgy készítő műhely és a februárban induló Csuhéműhely hagyományos technikákat kínál kezdőknek és haladóknak.

Azok számára, akik még nem választottak elfoglaltságot, de kedvet éreznek hozzá, hogy kipróbálják magukat valamilyen tevékenységben, a Művészetek Háza „Kóstoljon bele” rendezvényt szervez február 6-án, szombaton 15 órától. A műhelymunkákba való betekintés és a program ingyenes, a nyitott foglalkozásokról mindenki apró, saját készítésű tárggyal térhet haza.
 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám