/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: The Biebers / Fluor: Valami mást
Következik: Jonas Blue / Moelogo: We Could Go Back - 4 the Cause: Aint no Sunshine - Csordás Ákos: Miért nem mondod el - Gnash / Olivia O Brien: I Hate u I Love u
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
A medvétől a törpekirályig
2016.01.07. 12:20
Mesefoglalkoztató a Széna téri Tagkönyvtárban.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtára 2016-ban is folytatja gyerekfoglalkozásait. Minden hónapban egy szombat délelőttöt arra szánnak, hogy mesebirodalomba kalauzolják az érdeklődő apróságokat. Alkalmanként más-más történet kerül terítékre.

Koncz Éva könyvtáros tartja a foglalkozásokat, ami azzal kezdődik, hogy felolvas egy mesét, majd annak főszereplőit, vagy fontosabb momentumait, tárgyait közösen elkészíti a gyerekekkel. A kreatív és egyben interaktív délelőttök folyamán különböző kézműves technikákat alkalmaznak. Így adott esetben ragasztanak, hajtogatnak, míg máskor varrnak vagy festenek. A foglalkozások minden alkalommal 10 órakor kezdődnek, és két órán keresztül tartanak.     

Az első idei foglalkozás január 16-án lesz, mikor a Miért alszik a medve télen? című mesét dolgozzák fel. Februárban madáretető készül majd, márciusban állatbábok és mozgó képeslap, míg áprilisban Gazdag Erzsi Meseboltja kel majd életre. A tanév utolsó foglalkozása május közepén lesz, amikor a gyerekek A törpekirály epreskertjét fogják megeleveníteni epervarrással.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám