/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Lola: Te kellesz
Következik: Ofenbach / Lack Of Afro / Wax: Party - Pitbull / J Balvin / Camila Cabello: Hey Ma - C.J. Lewis: Sweets For My Sweets - Szekeres Adrienn: Így szerettek Ők
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2016.01.07. 12:24
Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök 2016. január 6-án délután a 63-as számú főúton Sárszentágota és Felsőkörtvélyes között figyeltek fel egy elakadásjelzővel várakozó személygépkocsira. A gépkocsi vezetője a rendőrök kérdésére elmondta, hogy járművéből kifogyott az üzemanyag, ezért nem tud továbbhaladni. A dunaújvárosi lakos igazoltatásakor a járőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Paksi Járásbíróság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt körözést adott ki. A 41 éves M. Márkot elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.   

Járőrök 2016. január 6-án délután Dunaújváros, Velinszky utcában lévő áruház parkolójában elfogtak és a helyi rendőrkapitányságra előállítottak egy 42 éves férfit, akit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.  K. Sándort azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy a parkolóban szóváltásba keveredett egy másik férfival, majd tettleg bántalmazta őt. A vita amiatt alakult ki a felek között, hogy melyikük tolhassa vissza az ott vásárolók bevásárlókocsiját. 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám