/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2016.01.20. 12:54

Az elmúlt 24 órában történt.Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. január 19-én reggel Székesfehérváron, az Esze Tamás utcában. Egy Opel típusú gépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos átkelőhelyen szabályosan közlekedő gyalogosnak és elütötte, melynek következtében a 40 éves nő az úttestre esett és megsérült. A gépkocsi vezetője a saját járművével kórházba szállította a sérültet. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.     

Sárbogárdon, az Ady Endre utcában lévő áruházba kértek rendőri segítséget az alkalmazottak 2016. január 19-én délután, mivel az üzletből két fiatalkorú kozmetikumokat kísérelt meg eltulajdonítani. A kiérkező rendőrök a 16 éves fiút és szintén 16 éves lányt a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították. A fiatalkorúakkal szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A Székesfehérvári Járásbíróság bűncselekmény elkövetése miatt körözte azt a 33 éves férfit, akit 2016. január 19-én délután Kislángon, az Ady Endre utcában igazoltattak a rendőrök. A helyi lakost elfogták és a Polgárdi Rendőrőrsre előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vételére került sor.

A körzeti megbízott 2016. január 19-én éjszaka Zámolyon, a Vörösmarty utcában igazoltatott egy 26 éves férfit. A helyi lakos ruházatának átvizsgálása során a rendőr egy cigarettásdobozban kábítószergyanús anyagot talált. A férfit a körzeti megbízott mintavételre előállította. A kábítószergyanús anyagot a rendőrök lefoglalták. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám