/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Djabe: TĂ©li Hortobágy
Következik: Blue Asia: Abyssinean Dub - Gretchen Wilson: Rowdy - Natalie La Rose: Somebody Reggaeton - River Town Saints: Bonfire
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2016.01.25. 13:47
Az elmúlt 24 órában történt.

A Bicskei Rendőrkapitányságra 2016. január 24-én délután érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi Bicskén, a Váradi utcában, a kezében egy kisbaltával bemászott egy ház udvarára, azonban amikor a tulajdonos észrevette, a helyszínről elmenekült. A kiérkező rendőrök a friss hóban követték a férfi nyomait, aki az egyenruhásokat meglátva megpróbált előlük elmenekülni. A járőrök a 40 éves helyi lakost elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A járőrök 2016. január 24-én hajnalban elfogtak és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 18 éves dunavecsei lakost, aki a megalapozott gyanú szerint a Dunaújváros, Majakovszkij utcában lévő egyik szórakozóhelyről - egy őrizetlenül hagyott kabátból - eltulajdonított egy pénztárcát.  A rendőrök a főiskola előtti parkban igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Zs. Gyulát, akit a nyomozók lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Előszálláson, az Árpád utcában igazoltattak a rendőrök egy 16 éves fiút, akiről megállapították, hogy a VI. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a körözését rendelte el.  A fiatalkorút elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám