/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2016.01.26. 14:45
Az elmúlt 24 órában történt.

Az ercsi körzeti megbízott járőrözése során, a Duna melletti véderdőben gyanús keréknyomokra lett figyelmes 2016. január 25-én este. A nyomokat követve a rendőr az erdőben egy lovas kocsit talált, amin illegálisan kivágott faanyag volt. A környéken végzett személykutatás nem vezetett eredményre, de a városban a járőrök igazoltatták és elfogták a lovas kocsi hajtóit, akiket előállítottak az Ercsi Rendőrőrsre. A 60 éves L. Istvánt és 41 éves F. Ottót lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.  

 

Dunaújváros, Martinovics utcában történt közúti közlekedési baleset 2016. január 26-án délután. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 68 éves helyi férfi a kijelölt gyalogátkelőhelyen haladt át, amikor a Vasmű út irányából érkező rácalmási férfi személygépkocsijával elgázolta. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.  

 

Dunaújváros, Béke téren járőröző rendőrök figyeltek fel egy mozgássérült férfire 2016. január 25-én este. A fedél nélküli férfi elmondta az egyenruhásoknak, hogy a Papírgyári úton lévő hajléktalan szállóra szeretett volna eljutni, de kerekes székével haladva kifáradt és teste átfagyott. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében az 50 éves férfit a szállásra vitették.      

 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zeneturmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám